Onderhoud

Wanneer u dakwerken plant, bent u bij Roof Insurance aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaring leveren wij topkwalliteit op maat en werken wij snel en efficiënt volgens de afgesproken prijs en termijn.

Een onderhoud met een meerwaarde

Het dak is ongetwijfeld één van de belangrijkste elementen van uw hele woning. Eerst en vooral houdt het u droog en beschermt het u tegen alle weersomstandigheden. Het bepaalt ook in grote mate de stijl van uw huis. Tenslotte kan een vakkundig gebouwd dak u door de jaren heen een mooie cent besparen: het oordeelkundig gebruik van de beste isolatiematerialen kan een groot verschil maken op uw energiefactuur.

Roof Insurance is uw partner voor zowel nieuwbouw, renovatie als verbouwingswerken. Geen opdracht is te moeilijk of te complex voor onze ervaren dakwerkers. Zowel het aanleggen van platte daken, pannendaken, puntdaken of industriële daken doen wij met kennis van zaken en volgens de laatste nieuwe bouwtechnieken. Op die manier zorgen wij ervoor dat u een aanzienlijke meerwaarde op uw woonst verkrijgt.

Onderhoud van daken in elke stijl

Omdat het dak in zo’n grote mate het uitzicht van uw huis bepaalt, bieden wij een groot gamma aan materialen en afwerkingen. Wij geven u gericht advies over de mogelijkheden en dit aan een bijzonder scherpe prijs met tien jaar garantie. Rustiek, modern, industrieel of minimalistisch? Voor elke stijl hebben wij een gepaste uitvoering. Ook in het gebruik van materialen kunt u rekenen op onze jarenlange expertise. Zo hebben aluminium, staal of keramiek elk kun eigen kenmerken die in bepaalde toepassingen tot hun volste recht komen.

Roof Insurance maakt een gedetailleerde offerte en een vooropgestelde planning van de werken. Wij houden ons aan de gemaakte afspraken zodat de werken nooit langer duren dan voorzien en het vooropgestelde budget gerespecteerd wordt. Wij kunnen u ook bijstaan met administratieve zaken zoals bouwaanvragen of energiepremies.

Contacteer ons snel en kijk hoe wij u bijstaan in uw project.

Wat zijn de voordelen van een onderhoudscontract bij Roof Insurance?

  • Dringende interventie binnen 24u.
  • 80% minder waterinsijpeling.
  • Langere levensduur voor uw dak.
  • Preventie van eventuele waterinsijpeling in de toekomst.
  • Lagere premie voor uw woningverzekering*.
  • 20 jaar garantie op uw nieuw dak, geplaatst door een erkende “Roof Insurance”-dakdekker.
  • Jaarlijks rapport, geen verrassingen mogelijk.

Contact

ROOF INSURANCE

Louisalaan 523,
1050 Ixelles
T 02 520 24 80

Ondernemingsnummer 01489189
BTW BE 0656 933 587

    Menu